26 Şubat 2015 Perşembe

MISSION BLACK






Hello Lovers!

I want to start off by saying that I’m indescribably excited as I’m writing my fist sentences for our newborn baby blog but mostly because we are reuniting with our viewers =)… so let us begin the journey. 

We did our first shoot last Sunday.. You beat it was a rough day. We started at noon and were done at midnight!  The next day we had a flight 6 am in the morning…If we got any sleep? Nope, no sleep =( However, it turned out to be a nice little vacation since we got to see our dad. 

Today I chose to create the dramatic look alá Aycan wearing a cut out skirt, that I love to match with boots, which I combined with a fishnet polo neck jumper.


Yeni doğmuş blogumuzun ilk satırlarını yazarken son derece heyecanlı olduğumu dile getirerek başlamak istiyorum ama en çokta tekrar izleyicilerimizle bir araya geleceğimiz için heyecanlanıyorum=) Hadi ozaman yolculuk başlasın...

İlk çekimimizi geçtiğimiz Pazar günü yaptık.. Öğle saatlerinde başladık ve gece yarısına kadar surdu çekimimiz.. eh evet biraz yorulduk ama emeğimize değdi! Şimdiye kadar yaptığım en eğlenceli çekim diyebilirim hatta.. Ortam ve enerji gerçekten süperdi. Tüm ekibe bu yüzden teşekkür etmek istiyorum.  Ertesi gün ise sabah 6’da uçağımız vardı. Uyudunuz mu diye sorarsanız.. yok haliyle uyumaya vakit kalmadı tabi. Ancak babamızı ziyaret etmeye birazda olsa vakit ayırabildiğimiz için ve bunun mutluluğunla gittiğimiz için uykusuzluk pek koymadı. 

Daha önce Beyaz Show’da giydiğim çerçeve eteğimi giymeyi seçtim bugün. Bu eteğimi en çok çizmelerle beraber kombin yapmayı seviyorum. Üstününde balıkçı yaka file bir badi ile tamamlarken arzu ettiğim dramatik görünümü yakalamayı başardım.. 











History of Post (Backstage)

Skirt: Les Jumelles
Fishnet Polo Jumper: Cheap Monday
Bustier: Herve Leger Bikini top
Boots: Flower
Style Coach: Zuhal GÜNAÇTI

Photos: Sarper KESİM
Hair: Mali Kuaför (Faruk ELDEM)
Makeup: Yiğit İZGİ
Backstage: Zeki Alper KESİM


12 yorum:

  1. best of luck with the new blog!! it is always great to hear from you and see your great pictures!! (the top one is my favorite ;)

    YanıtlaSil
  2. Harikasın bayıldım. Ne giysen yakışıyor. Tarzsın

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. TARZSINIZ KIZLAR SİZLER TÜRKİYENİN GURURUSUNUZ SİZLE İFTAL EDİYORUM ŞENKARDEŞLER

    YanıtlaSil
  6. SİZE BİR ŞARKI YAPTIM ŞARKI 20000 MİNYON İZLENDİ SİZ GÖRMEDİNİZ Mİ SİZDERSENİZ GÖNDERİMM

    YanıtlaSil
  7. sizi cook ama cook seviyorum prensesler biriciklerimmm benim ^_^ love you forever

    YanıtlaSil
  8. Bu yolda en başından beri sizinle yürümek çok keyifli ☺ her zaman beni yanınızda bulacağınızı artık biliyorsun 💕 Daha da güzel günler bizleri bekliyor, heyecaninizi her an paylasiyorum 😘

    YanıtlaSil

Fotoğraf ve Videolar Sarper Kesim