3 Mart 2015 Salı

FLOWER POWER


Fotoğraflar: Sarper Kesim



Mevsimlerden bahar yazmak geldi içimden ama soğuk bir bahar günü.. Her sene Mart ayına girdimizde bir bahar heyecanı doğar içime. Daha ince ceketler, daha süslü ayakkabılar, üşümekten korkmadan giyinebileceğimiz etekler vs vs.. ama bir okadar da dikkatli olmamızı gerektiren bir mevsim, çünkü soğuk havalar hala kapıda ve bizi üşütmek için pusuda. Böyle günlerde dışarı çıktımızda ceketlerimiz ne kadar ince ve tarz olursa olsun, elimize sıcak bir sal almamızı tavsiye ederim. 

Çekimde giymeyi tercih ettiğim “outfit” tam anlamıyla bir bahar kıyafeti. Acık tonlar ve çiçekler.. Gömlek her şeye yakışır diyerek lacivert pullu Aldo’dan aldığım bootieler ve lacivert stretch kot üzerine giydiğim fırfırlı Zuhal Günaçtı tasarımı olan gömlek gardırobumdan en sevdiklerim arasında. Mali’nin tarz kuaförlerinden Faruk Eldem’in tasarımı olan taç çiçekler de bu tatlı gömlek ile bir bahar havası yarattı. 

__________

I woke up feeling like writing a spring post although, today is a very cold spring day. Every year we enter the month of March I feel extraordinary enthusiastic and can’t wait to wear thinner jackets, fancy shoes and skirts without worrying about getting cold. Nevertheless, how thin or stylish your jacket may be, don’t forget bringing your scarf whenever leaving for going out because the season is the season of sickness and it’s very easy to catch a cold. 

Light colors and flowers.. For the look of this shoot I decided going spring. Over ultramarine scaled booties and toning jeans I combined a light pink ruffle shirt, which is one of my favorites these days. My flower hair crown couldn’t be any more spring and works perfectly in harmony with the shirt. I thank Faruk Eldem from the impeccable hair salon Mali for a beautiful design of the crown.
 






Photos: Sarper Kesim
Hair: Mali Kuaför
Make up: Yigit Izgi
Backstage: Zeki Alper KESİM

Shirt: Zuhal Günaçtı 
Jean: Pull&Bear
Bootie: Aldo
Hair Crown: Faruk Eldem

7 yorum:

  1. Çok güzelsin bitanem tarzına hastayım her tarz tavsiyeni dikkatle okuyorum bitanem

    YanıtlaSil
  2. Nurcanıııımmm canım ablam seni çoook sveiyorum iyiki varsınız Les JUmelles Aycan Nurcan

    YanıtlaSil
  3. you definitely know what colors are the best!! ultramarine and pink looks amazing on you.

    I feel that you have an inner instinct to find and represent the beauty, and this is the main thing that makes you the most stylish!!

    YanıtlaSil
  4. O gülüşün içtenliği, o bakışların mükemmelliği, o duruşun asilliği... Sen herşeyinle Mükemmelsin Nurcanım Harikasın ♥♥♥

    YanıtlaSil
  5. Ilk fotoğraftaki gözlerin lens mi ?

    YanıtlaSil
  6. Süpersiniz, Sizi cok seviyoruz :)

    YanıtlaSil

Fotoğraf ve Videolar Sarper Kesim